Ervaar Sports Performance nu met de Gratis Proefles

Sports Performance in Alkmaar en Koog aan de Zaan helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefles Personal Training of Small Group Training. Zodat je zelf ervaart dat trainen bij Sports Performance bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Sports Performance ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Joke (34 jaar):"Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Sports Performance voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Sports Performance."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles Personal Training of Small Group Training

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sports Performance in Alkmaar en Koog aan de Zaan is dé plek voor performance training, fysiotherapie en personal training. Bij Sports Performance ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles.

 

Contact

Sports Performance
Stadionweg 19
1812 AZ Alkmaar

06 57589495 / 06 11803965
Nieuwe Website

Nieuwe Website

Geplaatst op: 2019-07-09

We hebben een nieuwe website! We horen graag wat je er van vindt!

Lees meer Meer nieuws
  • De professionele begeleiding van Jeffrey heeft mij heel erg geholpen in het bereiken van mijn doelstelling!

    Corien Starreveld
  • Ik wil het maximale uit mijn voetbalcarri√®re halen. Dat is de reden dat ik erg met mijn lichaam bezig ben.

    Anwar el Ghazi
  • Wekelijks worden er foto's gemaakt. Met behulp van een aangepaste training en Dry Needling worden mijn klachten steeds minder

    Erwin Haring
Corien Starreveld Anwar el Ghazi Erwin Haring

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.