Lizet Salomons

Fysiotherapeut


Ik ben Lizet Salomons, fysiotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische (pijn)klachten. Daarnaast behandel ik o.a. patiënten met sportblessures en rugklachten en mensen die herstellen van een kruisbandoperatie.

Het mooie aan fysiotherapie is dat ik mensen help om fysieke uitdagingen te overwinnen, zodat ze weer te kunnen sporten of functioneren op de werkvloer. Het is soms net het oplossen van een ‘puzzel’ samen met de patiënt.

Een goed voorbeeld hiervan is een dame die door chronische pijnklachten niet meer kon sporten en werken. Na een intensief behandeltraject van 15 weken kon ze weer functioneren en van het leven genieten. Hoe top is dat?!

“Een sterk en gezond lijf draagt bij aan een sterk en gezond leven. Let’s work for it!”

Als klein meisje was ik al veel met sport bezig. Judo (1e dan behaald) was een van mijn passies. Na mijn sportopleiding heb ik veel judoles gegeven, net als mijn vader Warner Salomons. Ik heb samen met hem zelfs een keer gecoacht op de Nederlandse Kampioenschappen Judo -15. Dat was echt een fantastische ervaring. Tegenwoordig geef ik met dezelfde passie en energie krachttraining aan het Zaans Topsport Collectief.

Opleidingen
HBO (Ba) Fysiotherapie, Hogeschool van Amsterdam
MBO 4 Sport- en bewegingscoördinator, CIOS

Specialisaties
Fysiotherapie
Behandelen van chronische pijn
Medische fitness
Sportmassage

Werkzaam op locatie(s)
Sports Performance Zaanstad

Talen
Nederlands
Engels

BIG-nummer
69922091904

Scroll naar top